Duális képzés

 

Mi is az a duális képzés?

Egy remek lehetőség arra, hogy már az főiskolai éveid alatt szakmai tapasztalatra tegyél szert. Ezek birtokában diplomád megszerzését követően könnyedén elhelyezkedhetsz majd pályakezdőként is. A duális képzésben az elméleti foglalkozások a megszokott módon a felsőoktatási intézményekben zajlanak majd, a gyakorlati oktatást biztosító céget pedig a hallgató maga választhatja ki. A tanuló és a vállalat hallgatói munkaszerződést köt. Társaságunknál a bajai Eötvös József Főiskola Építőmérnöki BSc hallgatói vehetnek részt a programban.

Tanulj nálunk! Miért pont a DMRV?

Az itt végzett gyakorlat során bekapcsolódhatsz a főváros közelében működő, országos szinten meghatározó jelentőségű, folyamatosan fejlődő regionális víziközmű szolgáltató mindennapjaiba. Szakmai ismereteid alkalmazása és bővítése mellett a DMRV csapatának tagjaként lehetőséged nyílik a kreativitásod kibontakoztatására is. A DMRV-nél eltöltött gyakorlati idő biztosítja számodra, hogy a legkiválóbb szakemberektől sajátítsd el szakmád.

Te vagy az ideális jelölt, ha

 • a bajai Eötvös József Főiskola Építőmérnöki BSc hallgatóként kezded tanulmányaidat 2016 szeptemberében,
 • szeretsz csapatban dolgozni,
 • ambiciózus és motivált vagy szakmád megismerése iránt,
 • késztetést érzel a folyamatos fejlődésre.

Ez vár rád karriered kezdetén a DMRV-nél

 • a vízellátó rendszer elemeinek (vízbázisok, ivóvíztároló medencék és gépházak) összehangolt működtetésének, felügyeletének megismerése, elemzése,
 • a szennyvíz-elvezető hálózatok, szennyvíz-átemelők és (különböző technológiákat alkalmazó) szennyvíztisztító telepek működésének vizsgálata,
 • a hibaelhárítások (pl. csőtörések, egyéb üzemzavarok) helyszínen történő megfigyelése,
 • karbantartások tervezése, szervezése, végrehajtása,
 • a víz- és szennyvíz-hálózatokat érintő rekonstrukciós és karbantartási munkálatok folyamatainak megismerése,
 • az akkreditált laboratóriumban végzett vízminőségi vizsgálatokba való betekintés,
 • az ivóvíz-szolgáltatással és szennyvíz-elvezetéssel, illetve –tisztítással összefüggő jogi szabályozások gyakorlati alkalmazásának és jelentőségének (pl. vízbázisvédelem, vízjogi engedélyezés) megismerése.

Hogyan jelentkezz?

Küld el a jelentkezési lapod és a motivációs leveled a dualiskepzes@dmrvzrt.hu e-mail címre 2016.01.15-ig. A kiválasztás eredményéről 2016.01.31-ig tájékoztatást küldünk.

Amennyiben kérdésed van vállalatunk duális képzésével kapcsolatban, fordulj bizalommal kollégáinkhoz a fenti e-mail címen, vagy hívj minket telefonon: 06-27-511-542

További információk a duális képzésről

Jelentkezési lap

 
 
Bezárás
 
Bezárás

Ajánlja e-mailben ismerősének ezt az oldalt!

A címzett ennek az oldalnak az internetes címét (URL-jét) fogja megkapni. Az Ön által beírt adatokat nem tároljuk és nem osztjuk meg harmadik féllel.

Tárgy: Duális képzés
captcha
* kötelező mezők