Díjnet nyereményjáték

„iCsekk alkalmazással és Mastercard kártyával akár 1 millió Ft-ot is nyerhet!”

2017. szeptember 06. – 2017. október 31.

dijnet banner

A Díjnet Zrt. Nyereményjátékot szervez 2017. szeptember 6. és 2017. október 31. között ügyfelei részére.

A Nyereményjáték során minden nap egy Játékos visszanyerheti az iCsekk alkalmazásban befizetett Díjneten kezelt számlája ellenértékét, emellett egy Játékos 1 000 000 Ft-ot nyerhet. Díjnet Zrt. a nyereményeket a Nyertes folyószámlájára átutalással teljesíti.

A Nyereményjáték napi sorsolásain a Díjnet Zrt. azon már meglévő és új ügyfelei vehetnek részt, akik a Nyereményjáték időtartama alatt természetes személy részére szóló aktív számlakibocsátói regisztrációval rendelkeznek, és az arra érkező számlát az iCsekk alkalmazáson keresztül Mastercard vagy Maestro bankkártyával befizetik, valamint megfelelnek a Részvételi és Játékszabályzatban foglalt követelményeknek, amelyet előzetesen elfogadtak.

Egy Játékos annál nagyobb eséllyel vesz részt a sorsolásokon, minél több aktív számlakibocsátói regisztrációval rendelkezik, és minél több, ezen aktív számlakibocsátói regisztrációira érkező számláját fizeti ki a Nyereményjáték időtartama alatt a Díjneten a fentiekben részletezett módon.

A Nyereményjáték fődíj sorsolásán a Díjnet Zrt. azon már meglévő és új természetes személy ügyfelei vehetnek részt, akik a Nyereményjáték időtartama alatt legalább egy számla kifizetését az iCsekk alkalmazáson keresztül teljesítik Mastercard vagy Maestro bankkártyával, és megfelelnek a Részvételi és Játékszabályzatban foglalt követelményeknek.

A Nyereményjátékban való részvétel feltétele a jelen Szabályzat tudomásulvétele és elfogadása a Díjnet regisztráció során, vagy a belépést követően a Díjnet kezdőoldalán.

A sorsolások közjegyző jelenlétében történnek. A Díjnet Zrt. a sorsolások eredményét a sorsolást követően a www.dijnet.hu internetes oldalon teszi közzé.

A Díjnet Zrt. mind a napi Nyerteseket, mind pedig a fődíj Nyertesét a sorsolást követő munkanapon e-mailben értesíti a nyeremény átvételének részleteiről.

A Nyereményjáték részleteiről bővebben a „iCsekk alkalmazással és Mastercard kártyával akár 1 millió Ft-ot is nyerhet!” elnevezésű szabályzatból tájékozódhat.

Játszom!

 

Online Ügyfélszolgálat

online ügyfélszolgálatcsempe

Használja online ügyfélszolgálatunkat és kezelje ügyeit könnyen és gyorsan!

Szamlakep
TOVÁBB

Hibabejelentés

Műszaki hibabejelentés:

0-24h

+36-27-511-511

Szamlakep

Call Center

06 (27) 999-688
06 (80) 224-488

Mérőállás bejelentése 0-24h
Számlázással kapcsolatban
  Hétfő
Kedd - Péntek
8:00 - 20:00h
8:00 - 14:00h

Vízdíj kalkulátor

Számolja ki várható vízdíját!
 
Bezárás
 
Bezárás

Ajánlja e-mailben ismerősének ezt az oldalt!

A címzett ennek az oldalnak az internetes címét (URL-jét) fogja megkapni. Az Ön által beírt adatokat nem tároljuk és nem osztjuk meg harmadik féllel.

Tárgy: Díjnet nyereményjáték
captcha
* kötelező mezők